Ovisvilág

Jusztina vagyok, az Ovisvilág tanácsadója. 30 éves óvónői tapasztalattal a hátam mögött szándékom, hogy használható, gyakorlati ötletekkel segítsem és megkönnyítsem a gyermeknevelésed. Ovisvilág


----------------------------
----------------------------

Szeretnéd,hogy óvodás gyermeked érthetően, okosan tanuljon meg beszélni?

Bátran tudjon kérdezni, élményeit szavakba önteni?
Jelentkezz és megtudhatod a
Hogyan legyek büszke szülő sorozatomból,hogy:
-Mitől fejlődik jól a gyermeked beszéde?
-Hogyan alapozhatod meg a gazdag szókincs kialakulását
-Melyek a legjobb beszédfejlesztő mondókák?
:
:


Beszédfejlesztő mini sorozat
Antispam:adataid nem adjuk ki senkinek, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.
------------------

Feedek

Rövid beszámoló a Gyermekeink Jövője rendezvényről

2009.03.26. 06:00 - ovisvilág

Címkék: beszámoló képességfejlesztés készségfejlesztés gyermeknevelés gyermekeink jövője ovisvilág

 Az elmúlt hétvégén nagyon színvonalas rendezvénysorozaton vettem részt a fővárosi Millenárison. A Jövő Háza adott otthont a Gyermekeink jövője képességfejlesztő kiállításnak. A programok valóban a gyerekek jövőjének jobbátételét célozták meg; figyelemfelhívó szakmai előadások, bemutatók, különféle nevelési területek fejlesztését segítő tanácsadások, játékeszközök, könyvek, elektronikus eszközök, kreativitást, mozgást, nyelvoktatást előrevivő módszerek gyakorlati bemutatásával.

A széles palettájú rendezvényen jelen volt a húsvétra való készülődés /tojásfestés gyerekeknek/, a kézügyességet fejlesztő gyöngyfűzés, a mozgást, egyensúlyérzéket kiválóan elősegítő rá-, és beleülős fa-járművek, építőjátékok, elektronikus játékok. Emellett a szakmabeliek is megtalálhatták azokat az új könyveket, fejlesztő eszközöket, előadásokat, melyek segítségül szolgálhatnak nevelő- oktató munkájuk során. 

Külön örömömre szolgált, hogy - a színes standok kínálatának böngészése, a bemutatók vidám hangulata, a gyerekek aktív, önfeledt játéka az új játékokkal mellett- akadt a szülőknek annyi ideje, hogy engem is felkeressenek! Volt rá eset, hogy az édesanya oda invitálta hozzám külön az ottlévő édesapát is és nagyon bizalmasan tanácsot kértek nevelési gondjaikra. Voltak szakmabeli fiatalabb kolléganők, akik többen felkerestek és a munkaügyi kérdésektől az ovisok délutáni alvásáig, a közösségbe való beilleszkedéséig mindenről szó esett köztünk.

 

A szülők többségét a gyerekek érzelmi, akarati fejlődése és a nevelési módszerek otthoni alkalmazása érdekelte, ebben kértek gyakorlati tanácsokat. Jó érzéssel töltött el, hogy több blogolvasómmal ”élőben” is találkozhattam! Bemutatták apróságaikat, és kicserélhettük véleményünket, gyakorlati tanácsokkal segítettem őket. Sajnálom, hogy a távolság miatt, más elfoglaltság miatt nem tudtam mindenkivel találkozni, de remélem lesz még lehetőségünk, hogy hasonló rendezvényen személyesen is megismerkedjünk a jövőben.

 

Üdvözlet mindenkinek: Jusztina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovisvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr161022670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.03.27. 10:53:14

A lényeget leleveleztük :) remélem legközelebb találkozunk!

süti beállítások módosítása