Ovisvilág

Jusztina vagyok, az Ovisvilág tanácsadója. 30 éves óvónői tapasztalattal a hátam mögött szándékom, hogy használható, gyakorlati ötletekkel segítsem és megkönnyítsem a gyermeknevelésed. Ovisvilág


----------------------------
----------------------------

Szeretnéd,hogy óvodás gyermeked érthetően, okosan tanuljon meg beszélni?

Bátran tudjon kérdezni, élményeit szavakba önteni?
Jelentkezz és megtudhatod a
Hogyan legyek büszke szülő sorozatomból,hogy:
-Mitől fejlődik jól a gyermeked beszéde?
-Hogyan alapozhatod meg a gazdag szókincs kialakulását
-Melyek a legjobb beszédfejlesztő mondókák?
:
:


Beszédfejlesztő mini sorozat
Antispam:adataid nem adjuk ki senkinek, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.
------------------

Feedek

Örülök, hogy ott lehettem...

2010.05.26. 13:55 - ovisvilág

Címkék: ovisvilág gyermeknevelési tanács

 

 

Ismét részt vehettem Budapesten, a Millenárison a már 3. alkalommal megrendezett Gyermekeink Jövője kiállításon a Rendezvényparádé Kft jóvoltából, amelyért ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek. A május 15-16-án sorra kerülő rendezvényen a gyerekek és szüleik számos színvonalas programból /interaktív játékok, drámajáték, zenei bemutatók, kerekasztal beszélgetések, előadások, kézműves foglalkozások, tanácsadások, ingyenes szűrések, kiállítások/ válogathattak, szünidei programokkal ismerkedhettek meg. A viharos időjárás ellenére is sok család választotta hétvégi programjául a kiállítást.

 

Örömömre szolgált, hogy több ”ismerős” anyuka felkeresett és beszámolt a gyermeknevelési tanácsaim, tippjeim gyakorlati kipróbálásáról. Különösen örültem többek között annak a fiatal anyukának, aki nemrég született kisbabáját is elhozta, megmutatta és megköszönte, hogy nagyobbik gyermekénél sikert ért el javaslataim segítségével! A nevelési tanácsokat igénylő és ezekről érdeklődő szülők között szívmelengető érzéssel fedeztem fel egy igen kedves, régi tanítványomat is, aki szakmabeli, családi napközit működtet, kicserélhettük tapasztalatainkat a gyermeknevelési kérdésekben és beszámoltunk egymásnak életünkről, családunkról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két nap alatt több kiállítóval sikerült kapcsolatot felvenni, akik számára fontos valóban apró gyermekeink jövője, egészsége, nevelése és mindannyian fontosnak tartjuk hogy együtt, többen, többet tehetünk értük!

Színvonalas, tartalmas és gyermekközpontú volt az idei program is. Remélhetőleg folytatódni fog és még több szülővel találkozhatom jövőre személyesen is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Ovisvilág stand 

 -------------------------------

Hirdetés 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovisvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr822032859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pénzpedagógus · http://www.eznemjatek.com 2010.05.27. 12:33:36

Kedves Jusztina!

Gratulálok, sajnálom, hogy nem lehettem ott, de sebaj, ami késik, nem múlik, jövőre megpróbálom beiktatni az időmbe. Már nagyon szeretnék egyszer személyesen is találkozni Veled.

Játékos, szép napot!

:) Csilla :)

ovisvilág 2010.05.28. 16:48:15

@Süni: Kedves Csilla!

Remélem én is, hogy elgközelebb találkozunk!

Szép napot Neked is!

Jusztina
süti beállítások módosítása