Ovisvilág

Jusztina vagyok, az Ovisvilág tanácsadója. 30 éves óvónői tapasztalattal a hátam mögött szándékom, hogy használható, gyakorlati ötletekkel segítsem és megkönnyítsem a gyermeknevelésed. Ovisvilág


----------------------------
----------------------------

Szeretnéd,hogy óvodás gyermeked érthetően, okosan tanuljon meg beszélni?

Bátran tudjon kérdezni, élményeit szavakba önteni?
Jelentkezz és megtudhatod a
Hogyan legyek büszke szülő sorozatomból,hogy:
-Mitől fejlődik jól a gyermeked beszéde?
-Hogyan alapozhatod meg a gazdag szókincs kialakulását
-Melyek a legjobb beszédfejlesztő mondókák?
:
:


Beszédfejlesztő mini sorozat
Antispam:adataid nem adjuk ki senkinek, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.
------------------

Feedek

Mert együtt lenni jó!-Felejthetetlen élmények, élménydús programok

2009.04.15. 10:45 - ovisvilág

Címkék: család családi programok

 

A mai blogbejegyzésben egy nagyon hasznos weboldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Az oldal neve: csaladiprogramok.hu és Borbényiné Nóra szerkeszti.

Fogadjátok szeretettel Nórát és bemutatkozó bejegyzését.

 

Kedves Családosok!

Ugye ti is tudjátok, hogy család akkor tud megfelelően családként működni, ha együtt él, nevet, játszik és a tv-n kívül van más közös élménye is! Hát persze! Óriási élmény együtt lenni a gyermekeinkkel, és okosan, hasznosan, vidáman, önfeledten együtt tölteni a szabadidőt! De hol, mikor, hogyan? Sokan azért nem mozdulnak el otthonról, mert nem tudják, hol is kezdjék. Nincs semmi ötletük, hogyan is tölthetnék meg aktív pihenéssel a szabadidőt! Az internet nagy segítség lehet, bár az információk özönében nem tud mindenki ügyesen navigálni.

Ezért létrehoztam a csaladiprogramok.hu oldalt, ami nem csak a családok tartalmas és vidám együttlétét szeretné elősegíteni, hanem a hétköznapi dolgokban is próbál hasznos tanácsokkal közreműködni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de időnként jól esik egy-egy ösztönző ötlet, vagy akár csak egy kis összekacsintás.

Javaslom, még ma látogass el weboldalunkra, ahol ugyan nem írom ki, hogy te vagy a 999-ik látogató és ezért nyertél, de azon dolgozom, hogy az oldal tartalma maga legyen számodra a főnyeremény!

Hogy miért? Mert megyénként lebontva megtalálod a legizgalmasabb családos időtöltési lehetőségeket, hiszen engem is beleértve, maguk a lelkes, együtt lenni szerető családok tagjai ajánlják figyelmedbe a már általuk kipróbált programlehetőségeket. Légy te is aktív, böngéssz, ajánlj, és indulás kipróbálni a quadot, kalandparkot, vagy egy kellemes játszóházat...

Gyakran látogass vissza, mert a CsaládiProgramok időnként klassz játéklehetőséggel, hasznos tanácsokkal, kacagtató viccekkel és ajándékokkal is vár... Mert tudom, hogy jobb adni, mint kapni!

Legyen vidám a napod!

Üdvözlettel:

Borbényiné Nóra

http://csaladiprogramok.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovisvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr791066130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása